МАРКИ
Продукти по азбучен ред

Eric Favre L-Glutamine 500 гр.

Марка: Eric Favre
Категория: Глутамин  Други следтренировъчни 
Код на продукта: EF011
Наличност:В наличност

Описание

Л-глутаминът на Eric Favre доставя по 5 грама ултра чист глутамин на доза за оптимално следтренировъчно възстановяване, стопиране на катаболните процеси и стимулиране на растежните хормони. Продуктът се препоръчва за всички спортуващи, които искат да развият силовия капацитет на своето тяло и да укрепят имунната си система, за да са в състояние да постигнат още по-добри резултати по време на тренировъчни сесии.

Л-глутаминът е най-преобладаващата аминокиселина в мускулатурата и кръвната плазма. Той играе ключова роля в протичането на протеиновия синтез и поддържането на киселинния баланс в тялото. В спортните среди се използва основно като средство за предотвратяване на катаболизма, както и за стимулирането на производството на растежните хормони, които са необходими за развитието на мускулните клетки.

Л-глутаминът помага също така за по-ефикасното храносмилане и усвояване на белтъчините (протеините) и  редуцира негативните последици от синдрома на претренирането (отслабването на имунната система, вследствие на прекалено тежките физически натоварвания в залата). След интензивни тренировки, резервите от глутамин в мускулите намаляват и ако по време на възстановителния период те не бъдат запълнени отново, е много вероятно в тялото да настъпи дефицит, който да направи спортуващите уязвими към нежелани травми и мускулни възпаления.

Съдържание на продукта: 500 гр (100 дози)

Една доза се равнява на 5 гр

Начин на прием: Смесете една доза (5 гр) с 200/250 мл студена вода или друга спортна напитка по ваш избор. Разбъркайте добре. Вземайте по една доза непосредствено преди тренировка и още по една доза след края на физически натоварвания, за да максимизирате възстановяването на тялото и изграждането на мускулна маса.

Състав: л-глутамин

Забележки: Спазвайте препоръките за употреба. Съхранявайте на недостъпно за деца място. Използвайте в комбинация с разнообразен хранителен режим. Продуктът не е подходящ за бременни или кърмещи  жени.

Отзиви (0)

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив:

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: