МАРКИ
Продукти по азбучен ред

BioTech USA Joint & Cartilage 60 таблетки

Марка: BioTech USA
Категория: Ставни продукти 
Код на продукта: BT062
Наличност:Няма в наличност

Описание

Joint & Cartilage е формула за ставна грижа с балансирано съотношение на трите най-ефективни и популярни вещества, изграждащи, поддържащи и възстановяващи ставите, хрущялите и сухожилията – глюкозамин, хондроитин и органична сяра под формата на метилсулфонилметан (MSM, МСМ). Глюкозаминът и хондроитинът са под формата на сулфати – най-изследваните и доказали мощта си форми на съединенията, осигуряващи здравето и нормалното функциониране на ставите и сухожилията.

Глюкозаминът е аминомонозахарид, който се съдържа естествено в човешкото тяло и се използва при изграждането на ставите и хрущялите. При по-големи количества глюкозамин, процесите на изграждане и възстановяване на  ставите, хрущялите и съединителните тъкани протича много по-бързо. С възрастта естественото му производство намалява, което води до износване на ставните връзки. То от своя страна причинява неприятни болки при физическо натоварване и движение.

Хондроитинът е друга от главните съставки на хрущялите, която спомага за задържането на вода и хранителни вещества в хрущялната тъкан и за безпроблемното придвижване на молекулите през хрущяла, тъй като той не е добре кръвоснабден.

Метилсулфонилметанът (MSM) присъства в тъканите на всички живи същества, като градивен материал на ставите и сухожилията. Храни, които не са пресни, не съдържат MSM, тъй като той се свързва с течностите и се изпарява заедно с тях. Така често метилсулфонилметанът се превръща в дефицитна суровина и трябва да се приема под формата на хранителна добавка.

Всяка доза (2 таблетки) BioTech USA Joint & Cartilage съдържа по 1200 мг. глюкозамин сулфат (от ракообразни), 600 мг. метилсулфонилметан (MSM, МСМ) и 400 мг. хондроитин сулфат.

Съдържание на продукта: 60 таблетки (30 дози)

Една доза се равнява на 2 таблетки

Начин на прием: Вземайте по 2 таблетки дневно. За оптимален ефект, приемайте в продължение на поне 3 месеца.

Забележка: Продуктът е предназначен за лица над 18 години! Пазете далеч от деца!

Алергенна информация: Съдържа ракообразни!

 

Отзиви (0)

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив:

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: