МАРКИ
Продукти по азбучен ред

Controlled Labs White Blood 2.0 90 таблетки

Марка: Controlled Labs
Категория: Азотни бустери 
Код на продукта: COL013
Наличност:В наличност

Описание

White Blood 2 е най-комплексният азотен бустер без стимуланти на пазара. Той ще ви отведе в нов свят на напомпването, масивна васкуларизация и шеметно увеличаване на мускулния обем. Във формулата на White Blood 2 влизат и мощни антиоксиданти, които да елиминират разрушителните свободни радикали, чийто прилив ви залива при повишеното производство на азотен оксид. Това прави White Blood 2 не само най-ефективния стимулатор на производството на азотен оксид, но и най-здравословният.

PRObloodTECTION комплексът на White Blood 2 включва алицин и екстракт от ашваганда, които имат мощен антиоксидантен ефект, работят синергично за укрепването на имунната система, подобряват настроението и фокуса, спомагат за оптимални нива на тестостерона, намаляват мускулното износване и мускулната болезненост и намаляват нивата на кортизола и интерлевкин-6, за МНОГО ПО-ИНТЕНЗИВНА тренировка от тези, които сте имали досега.  

Като бонус, алицинът стимулира ензимната активност на  eNOS, увеличава капацитета за поглъщане на активни съставки на мускулите и така спомага за по-бурен растеж по време на „анаболния прозорец” . Във формулата присъства и коензим Q10 – друг мощен антиоксидант, който подобрява клетъчните функции и повишава тренировъчния капацитет, без необходимостта от стимуланти!

Мощната доза глицерол моностеарат – глицеролен естер на стеариновата киселина има уникално хигроскопично действие и вкарва повече течности и активни съставки в мускулните влакна, увеличавайки клетъчния обем и силата на естествения анаболен отговор на мускулите. Ефикасно усвояем и бързо метаболизируем, глицеролът бързо се поема от скелетната мускулатура (като скоростта многократно се увеличава по време на упражнения) и научно доказано (посредством контролна група на плацебо), повишава издръжливостта и отлага настъпването на умората. Освен това осмотичните и др. предимства на глицерола действат синергично за повишаване на протеиновия синтез в мускулите и дългосрочния мускулен растеж.  

NOup комплексът на нашата формула се състои от норвалин, който е инхибитор на ензима аргиназа, разграждащ аргинина, остхол – естествения блокер на калциевите канали, който има съдоразширяващо действие, и икариин, който има тестостероноподобно действие и инхибира  фосфодиестераза-5 ензимите. Всички те работят синергично за по-дълготрайно и мощно мускулно напомпване, драматична васкуларизация и осигуряването на оптималните хормонални нива за засилен мускулен растеж.

Съдържание на продукта: 90 таблетки (30 дози)

Една доза се равнява на 3 таблетки

Начин на прием: Вземайте 3 таблетки (1 доза), 45-60 минути преди тренировка с поне 453 мл. вода. За най-добри резултати, комбинирайте с останалите продукти на Controlled Labs, пийте поне по 3,8 л. вода дневно и се придържайте към високопротеинов хранителен режим с умерен прием на въглехидрати.

Забележка: Продуктът е предназначен за лица от 18 до 50 годишна възраст! Да не се употребява от бременни и кърмачки! Да не се приема при по-малък от посочения прием на течности или ако сте изложени на екстремно високи температури или сте склонни към дехидратация! Консултирайте се с лекар преди употребата на продукта при диабет, високо или ниско кръвно налягане, сърдечна аритмия, инсулт, заболявания на бъбреците, черния дроб или щитовидната жлеза, гърчове или епилептични припадъци, тревожност, депресия, психиатрични разстройства, хронична анемия или уголемяване на простатата! Пазете далеч от деца и домашни любимци!

 

Отзиви (0)

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив:

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: