МАРКИ
Продукти по азбучен ред

Gaspari Nutrition Size On Max Performance 1.5 кг

Марка: Gaspari Nutrition
Категория: Креатини  Глутамин  Други предтренировъчни  Матрици 
Код на продукта: GN05
Наличност:В наличност

Описание

Съдържание на опаковката: 1500 гр. (24 дози)

Gaspari Nutrition отвежда спортното хранене на следващото, по-високо ниво с оригиналаната си, нова и подобрена формула на тренировъчната си креатинова напитка Size On Max Performance. С подкрепата на най-съвременните научни постижения SizeOn еволюира в комплексна, хибридна, суроватъчно хидросилатна креатинова формула за прием по време на тренировка.

SizeOn използва висококачествен суроватъчен хидросилат, който съдържа над 50% ди- и триппетиди, както и богат набор от стимулиращи анаболните  процеси съставки, като солидната доза L-левцин (5 гр.) за несравнимо максимизиране на тренировъчните резултати, възстановява не скелетната мускулатура, експлозивността на съкращенията и преди всичко – незабавното увеличаване на размерите на мускулната маса ОЩЕ ДОКАТО ТРЕНИРАТЕ.

Size On Max Performance се възползва от мощта на птеростилбена – патентовано химически активно вещество от рода на ресвератрола, което се съдържа в боровинките и гроздето, и понижава холестерола и нивата на липиди и липопротеини в кръвта. Действието му се допълва от инсулинов секретагог – пептид, стимулиращ секрецията на хормона на растежа, както и от патентованата въглехидратна формула Outlast™, която стимулира и удължава продължителността на процеса на увеличаване на мускулния обем и анаболизма до нива без аналог в останалите продукти за спортно хранене.  

Продуктът съдържа и първата по рода си формула LOLA™ с аминокиселинни соли L-орнитин и L-аспартат, които отстраняват ефективно амоняка и помагат за по-бързо справяне с умората.

Какви са функциите на Size On Max Performance?

  • Ускорява синтеза на протеини и възстановяването на мускулната сила
  • Увеличава мускулния обем, размера на мускулните фибри, клетъчния обем и аминокиселинните нива в плазмата 
  • Увеличава нивата на рибозомния протеин S6K1 и свързващия протеин 4E-BP1, които стимулират протеиновия синтез и процеса на делена на клетките.  Стимулира провеждането на хипертрофичния протеин mTOR, който има аналогични функции 
  • Провокира и удължава периода на мускулен синтез и започва фазата на мускулно възстановяване още по време на тренировка 
  • Доставя хранителни вещества, жизненоважни минерали и кофактори на растежа до всяка клетка на скелетната мускулатура 
  • Използва максималната инсулинотропна мощ на птеростилбена 
  • Съдържа първия по рода си комплекс аминокиселинни соли L-орнитин и L-аспартат – LOLA™

Начин на прием: 1 доза се равнява на 1 мерителна лъжица (66 гр.). Size On Max Performance е разработен така, че да се взема в тренировъчни дни по време на тренировката. Смесете 1 доза в 565-850 мл. студена вода и приемайте разтвора на глътки, докато тренирате. Ако усетете ожадняване, добавете още вода, за да си осигурите оптималната хидратация по време на упражненията.

Продуктът се предлага в 3 вкуса: Arctic Lemon Ice, Wild Berry Punch и Orange Cooler

Забележка: Да не се употребява от деца и младежи на възраст под 18 години, бременни и кърмачки, както и от хора, страдащи от хипертензия, заболявания на бъбреците или черния дроб, метаболитен синдром, диабет и неопластични заболявания като рак или таласемия.

Отзиви (0)

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив:

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: