МАРКИ
Продукти по азбучен ред

Gaspari Nutrition Super Pump Max 640 гр

Марка: Gaspari Nutrition
Категория: Азотни бустери  Л-Аргинин  Други предтренировъчни  Енергийни продукти 
Код на продукта: GN04
Наличност:Няма в наличност

Възможни варианти

Вкус:

Описание

Съдържание: 640 гр. (40  дози)

Superpump MAX – Предтренировъчната концентрирана формула-убиец на конвенционалните суплементи. Дози от по няколко грама от мощния анаболен катализатор L-левцин, стимулиращия производството на азотен оксид L-цитрулин, L-таурин, революционния ликвидатор на амоняка L-орнитин-L-аспартат, L-карнитин-L-тартрат, мощни допълнения като формулата PEAK ATP®, Sustamine™ и окситропен фалкат, плюс пълен витамино-минерален комплекс.

Независимо дали ви интересува абсолютната сила, тренировъчните резултати, поддържането на чистата мускулна маса или увеличаване на издръжливостта, Superpump MAX се гордее, че ще надмине и най-смелите ви очаквания. Той постига това с помощта на новата си „концентрирана” стратегия, която ви осигурява пълен набор мощни съставки в прецизно дозирана формула с невероятен вкус.

Superpump MAX тушира конкуренцията в предтренировъчните продукти като ви дава дози от по няколко грама от мощния анаболен катализатор L-левцин, стимулиращия производството на азотен оксид L-цитрулин, L-таурин, революционния ликвидатор на амоняка L-орнитин-L-аспартат, L-карнитин-L-тартрат или мощни допълнения като формулата PEAK ATP®, Sustamine™ и окситропен фалкат. Superpump MAX е единственият продукт с толкова комплексна и пълноценна формула на пазара.

За разлика от конвенционалните предтренировъчни суплементи, които ви дават краткотраен стимулиращ ефект с първата доза и почти нищо друго, Gaspari Nutrition Superpump MAX е разработен като цялостен и всеобхватен предтренировъчен продукт, който задоволява както всички тренировъчни потребности, така и възстановителните нужди на организма. Това скоро спечели на Superpump MAX прозвището „Концентратът Убиец”, ударил смъртоносно по конкуренцията в предтренировъчния клас. Веднъж изпитал усещането по време на тренировка със Superpump MAX, атлетът не би го заменил с нищо друго.

Какво прави за вас SUPERPUMP MAX?

  • Увеличава възможностите ви като издръжливост
  • Справя се с изтощението и болките в мускулите
  • Увеличава чувствително нивата на азотен оксид и степента на разширяване и изпълване на кръвоносните съдове

 Superpump MAX ви дава истинските, необходими за подобряването на мускулната работа дози цитрулин, креатин, карнитин-тартрат, левцин и т. н., които често няма как да се съберат в 1 голяма мерителна лъжица или често срещаните дози от 5-6 грама на повечето популярни суплементи.    

Формулата е обогатена с витамини и минерали, тъй като някои микроелементи действат като електролити, които помагат на тялото да поддържа оптималната мускулна функция и хидратацията по време на тренировка. Съставки като магнезия, калция, калия и натрия са от решаващо значение за тези процеси.

Подбраните форми на витамини от B-комплекса, като метилкобаламин (B12), инозитол хексаникотинат (B3) и пиридоксал 5-фосфат (B6) гарантират бързото и пълноценно поглъщане и усвояване на останалите съставки. Тези B-витамини за от жизненоважно значение за правилното протичане на енергийния метаболизъм, синтеза на нови клетки като червените кръвни телца, които пренасят кислорода в мускулите и останалите тъкани, както и във възстановяването на увредените клетки за подпомагане на общото възстановяване. Със Superpump MAX ще забравите за болезнените крампи и дехидратацията ие ще се възстановите по-бързо и пълноценно именно заради витамино-минералният му комплекс.

Начин на прием: Като хранителна добавка, разтворете 1-3 мерителни лъжици в 227-680 мл. студена вода или сок (по 227 мл. течност за всяка доза) и изпийте 30-40 минути преди тренировка. Когато приемата продукта за пръв път, вземайте само по 1 доза (1 мерителна лъжица, 16 гр.) преди първите 2-3 тренировки, за да позволите на тялото ви да привикне към усвояването на високите дози активни вещества в SuperPump MAX. Употребявайте SuperPump MAX само в тренировъчни дни.

Забележка: Преди употреба се запознайте със съдържанието на цялата информационна листовка. SuperPump MAX съдържа кофеин. Чувствителните към кофеин или други стимуланти трябва да започнат приема с 1 мерителна лъжица дневно, за да установят пределната си поносимост в първите 2-3 дни. В никакъв случай не надвишавайте максималния препоръчителен прием от 1 мерителни лъжици дневно.

Отзиви (0)

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив:

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: