МАРКИ
Продукти по азбучен ред

BioTech USA CarboX 500 гр.

Марка: BioTech USA
Категория: Енергийни продукти 
Код на продукта: BT044
Наличност:Няма в наличност

Описание

Ново поколение усъвършенствана комплексна въглехидратна формула, доставяна от мулти интервалната въглехидратна матрица CarboX™, научно разработена така че да ви осигури максимален предтренировъчен прилив на енергия и при най-интензивни тренировъчни натоварвания и да увеличи следтренировъчните енергийни нива. BioTech USA  CarboX е и чудесен катализатор (усилвател) на действието на креатина.

Бавни, нормални, бързи и ултрабързи въглехидрати в едно

CarboX™ се състои от 5 вида въглехидрати с бавно, нормално, бързо или ултрабързо усвояване, така че да ви осигури постоянни високи нива на енергията за дълъг период от време. Най-бързо усвояемата въглехидратна формула Vitargo®, представляваща патентован енергиен агент с високо молекулярно тегло, който преминава 80% по-бързо през стомаха и възстановява мускулните запаси от гликоген със 70% по-висока скорост от който и да е друг въглехидрат, също е част от CarboX™.

Повишаване на гликогена и нивата на инсулина

CarboX™ попълва максимално запасите от гликоген и стимулира допълнителното производство на инсулин за допълнителен антикатаболен и анаболен ефект след тренировка. Така се създава оптималната среда за екстремен мускулен растеж.

Ракетен ускорител за креатина

Този мощен енергиен реактор ще увеличи няколко пъти ефективността на който и да е креатинов суплемент, който ползвате. Вземан заедно с креатин, CarboX™ действа като мултиинтервален транспортен агент за креатина и ускорява и увеличава поглъщането му от мускулните клетки.

Какво получавате с BioTech USA  CarboX?

  • Удължено освобождаване на въглехидрати с мултиинтервалната матрица CARBOX™
  • Точната доза VITARGO®
  • Повишаване на количествата гликоген в мускулите

Начин на прием: Смесете 50 гр. CarboX™ (1 доза) с 300 мл. напитка по ваш избор. Пийте сместа преди и по врема на тренировка или преди и по време на състезание.

Съдържание на опаковката: 500 гр. (10 дози)

Отзиви (0)

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив:

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: