МАРКИ
Продукти по азбучен ред

Controlled Labs Blue Up 60 капсули

Марка: Controlled Labs
Категория: Хормонални бустери 
Код на продукта: COL06
Наличност:В наличност

Описание

Натурален тестостеронов бустер, стимулиращ естественото производство на тестостерон и повишаване на нивата на свободния тестостерон, която осигурява натрупването на повече чиста мускулна маса и повишаване на силата.

Blue UP „отключва” свързания тестостерон от връзките му със свързващия половия хормон глобулин (SHBG) и така ви осигурява по-големи количества циркулиращ тестостерон в свободна, активна форма. Механизмът му на действие ви спестява страничните ефекти на синтетичните и недостатъчно чистите натурални тестостеронови бустери.

Силата на Controlled Labs Blue Up се крие в:

Екстракт от Трибулус Терестрис (трибузан, бабини зъби, Tribulus Terrestris)

Формулата съдържа екстракт със стандартизирано съдържание на 80% стероидни сапонини и 30% протодиосцин. Те повишават ефективно нивата на лутеинизиращия хормон (LH) в тялото, който от своя страна стимулира секрецията на тестостерон. Това повишава общия тестостерон, който с помощта на други две от активните съставки – екстрактът от овес и екстрактът от Дългия Джак, които освобождават тестостерона от деактивиращите го връзки и пускат на свобода потенциала му за нарастване на мускулните размери и силата.

Екстракт от овес (Avena Sativa)

Със стандартизирано съдържание на 15% стероидни авенакосиди A и B – най-концентрираната им и чиста форма, която можете да откриете на пазара. Авенакосидите А и В увеличават близо 2 пъти секрецията на тестостерон, свободния тестостерон и понижават нивата на свързващия половия хормон глобулин (SHBG) – половият хормон, свързващ глобулина, като заедно с това увеличават растежния фактор IGF-1 и понижават нивата на кортизола.

Екстракт от Дългия Джак (тонгкат, Eurycoma Longifolia)

Със стандартизирано съдържание на 40% гликосапонини и 30% полизахариди. Те повишават нивата на инсулиноподобния фактор на растежа-1 (IGF-1), модулират нивата на кортизола и потискат отделянето на SHBG, така че в кръвта остава по-големи количества свободен тестостерон. Изследванията показват, че приема на Дългия Джак повишава серумния тестостерон средно със 100% само за 2 седмици.  

Екстракт от йохимбе (Pausinystalia yohimba)

Стандартизиран до 6,5 мг. йохимибин, активното вещество в йохимбето. Йохимбинът има множество полезни действия, едно от които е вазодилатиращия (съдоразширяващ) ефект, който позволява повече тестостерон и активни съставки да достигат мускулите и повишава синергично техния ефект. Йохимбинът повишава сексуалното желания, стимулира ерекцията и повишава нивата на енергията.

Натурален кофеин

Извлечен от изцяло растителни източници, това е доказал качествата си естествен стимулант за допълнително напомпване и поддържане на фокуса по време на тренировка. Той стимулира централната нервна система и повишава краткосрочните нива на енергията. Това ще ви позволи работата с по-големи тежести, което води след себе си по-мощен мускулен растеж и натрупване на чиста мускулна маса.

Съдържание на продукта: 60 капсули (30 дози)

Една доза се равнява на 2 капсули

Начин на прием: Вземайте 2 капсули (1 доза), 30-45 минути преди тренировка. При тегло над 102 кг. увеличете дозата до 3 капсули дневно. Приемайте дозата с поне 2 чаши вода.

Забележка: Да не се употребява от лица под 18 години, бременни и кърмачки! Не приемайте съдържащи тирамин храни и медикаменти по време на приема на продукта! Консултирайте се задължително с лекар преди употребата на продукта ако страдате от високо кръвно налягане, затлъстяване, сърдечносъдови заболявания или имате семейна история на сърдечносъдови заболявания!

 

Отзиви (0)

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив:

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: