МАРКИ
Продукти по азбучен ред

Real Pharm Beta Alanine 1100 мг 150 капсули

Марка: Real Pharm
Категория: Аминокиселини  Други аминокиселини 
Код на продукта: RP015
Наличност:В наличност

Описание

Real Pharm Beta Alanine съдържа бета-аланин с най-чисто качество, който е кондензиран в лесни за преглъщане капсули с много висока концентрация (1100 мг) на активно вещество във всяка една от тях. Главната цел на този продукт е да предотврати преждевременното настъпване на умората и да подпомогне изграждането на чиста мускулна маса. Освен това, Real Pharm Beta Alanine съдейства още за увеличаването на издръжливостта, подобряването на тренировъчната ефективност и ускоряването на регенерацията след тежки физически натоварвания. Лесното за разтваряне покритие на капсулите Real Pharm Beta Alanine осигурява по-голямо усвояване на съставките, които се намират вътре в тях, а това дава сериозно предимство на този продукт пред останалите му конкуренти на пазара, които се предлагат под формата на таблетки.

Веднъж попаднал в тялото Real Pharm Beta Alanine се използва за производството на дипептида карнозин, чието натрупване в мускулите води до по-бързото развитие на мускулна маса и едновременно с това намалява симптомите на мускулната треска като блокира отделянето на млечна киселина.

Ценният карнозин се открива във висока концентрация из скелетните мускули и най-вече в бързите тип II мускулни фибри. Благодарение на това, той забавя намаляването на рН-то и може да увеличи продължителността и ефективността на всяка тренировка.

Съдържание на продукта: 150 капсули (150 дози)

Една доза се равнява на една капсула

Начин на прием: Взимайте по една доза (1 капсула) веднъж дневно. Не превишавайте максималната дневна доза от една капсула.

Състав : бета-аланин, желатин (покритие на капсулата), вода (покритие на капсулата), титанов двуокис (пигмент)

Забележка: Real Pharm Beta Alanine е хранителна добавка, която не бива да се използва като заместител на балансираната диета. Продуктът трябва да се съхранява на недостъпно за деца място. Real Pharm Beta Alanine е предназначен за употреба от физически здрави лица. Да не се използва от бременни жени или кърмещи майки

 

Отзиви (0)

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив:

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: