МАРКИ
Продукти по азбучен ред

MusclePharm ReCon 1200 гр.

Марка: MusclePharm
Категория: Аминокиселини  BCAA  Матрици  Други следтренировъчни 
Код на продукта: MP06
Наличност:В наличност

Възможни варианти

Вкус:

Описание

Съдържание на опаковката: 1200 гр. (30 дози)

MusclePharm ReCon – Ново поколение следтренировъчен продукт с усъвършенствана формула с BCAA в съотношение 3:1:2, комплекс незаменими аминокиселини – глицин, L-треонин, L-лизин HCL, L-фенилаланин, L-метионин, L-триптофан, въглехидратна формула  Carb Max ™ с 3-степенно освобождаване и още 4 спомагателни матрици с активни вещества, осигуряващи максимален следтренировъчен растеж и регенерация на мускулите, оптимизиране на следтренировъчния анаболен прозорец и възстановяване на енергийните и хранителните запаси на мускулите.

RE-CON® е максимално пълноценен слетренировъчен суплемент за повишаване и максимално оползотворяване на резултатите от тренировъчните натоварвания. Той ви доставя всичко необходимо за най-качественото и бързо възстановяване и натрупване на мускулна маса. Комплексната формула е специално разработена за задоволяването на по-високите изисквания на хардкор бодибилдърлите и атлетите, поддържащи по-тежък и интензивен тренировъчен цикъл с малко време за възстановяване и справяне с мускулните увреждания.

RE-CON® е уникална, високорезултатна следтренировъчна формула за възстановяване на енергийните и хранителните запаси, регенерация на мускулната тъкан и стимулиране на протеиновия синтез в мускулите и натрупването на повече нова, чиста мускулна маса. Тя е разработена така, че да максимизира резултатите от най-важната фаза в тренировъчната програма на атлетите – следтренировъчния възстановителен период, когато се отваря основния „анаболен прозорец”. Именно в този период RE-CON® ви осигурява всички хранителни и активни вещества в необходимите количества, за поддържане на възстановяването и растежа от всички възможни ъгли.

Единственият по рода си на пазара пълен следтренировъчен комплекс RE-CON® комбинира 7-фазен подход за оптималното подхранване на мускулния синтез в тялото и регенерирането и възстановяването на скелетната мускулатура. Хипердозата от възстановяващи резервите от гликоген и подхранващи мускулите въглехидрати в RE-CON®, заедно с веществата, прочистващи токсините на клетъчно ниво намаляват до минимум катаболизма и поддържат клетъчното здраве. Добавените имуномодулатори поддържат оптималния тонус и функциите на всички системи в организма за най-добро общо възстановяване, а останалите активни съставки стимулират всички ключови анаболни и възстановителни пътечки, увеличавайки мускулния синтез, съкращават времето и повишават качеството на възстановителния процес, увеличават издръжливостта и ускоряват адаптацията към натоварването в хардкор-тренировките.

Как работи MusclePharm ReCon?

Фаза 1: ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗАПАСИТЕ (Carb-Max™ матрица):

Carb-Max™ е научно прецизирана въглехидратна формула, включваща 3 специфични моно- и полизахариди, всеки от които действа по различен и уникален начин за увеличаване на енергията и носи различни, взаимнодопълващи се ползи за възстановяването. Осигурява бързо и трайно възстановяване на клетъчните запаси от хранителни вещества и енергия.

Фаза 2: ПОВТОРНО ИЗГРАЖДАНЕ (Anabolic Primer матрица):

Тук се включва комбинацията от незаменими и верижно-разклонени аминокиселини, които научно доказано играят жизненоважна роля в изграждането на мускулите. 6-те гр. незаменими аминокиселини (EAA) и 6-те гр. верижно-разклонени аминокиселини (BCAA) във всяка доза осигуряват оптималното използване на „анаболния прозорец” за възстановяване на мускулните увреждания и регенерация на мускулната тъкан.

Фаза 3: ВЪЗСТАНОВАВАНЕ (Ускоряваща матрица):

Най-срещащата се в тялото аминокиселина, глутаминът, е известен с възможностите си за подсилване на имунната система и стимулирането на мускулния растеж. RE-CON® ви дава над 5 гр. глутамин, в комбинация с мощни възстановителни агенти.

Фаза 4: ПРЕЗАРЕЖДАНЕ (Антистрес и адаптогенна матрица):

Кортизолът и свободните радикали са основните врагове на бързото и качествено възстановяване. Презареждащата матрица на RE-CON® съдържа няколко активни вещества за поддържане на здравословни нива на кортизола, така че да ограничи потискащото му действие върху мускулния растеж.

Фаза 5: ПОПЪЛВАНЕ НА ЗАПАСИТЕ ОТ ГОРИВО (Muscle Extend матрица):

Бета-аланинът и цитрулин малатът подпомагат възстановяването на енергийните резерви на клетките и захранват интензивните мускулни съкращения за по-тежки и продължителни тренировки. Освен че задоволява повишеното потребление на енергия по време на упражненията, Muscle Extend матрица осигурява енергийни запаси и за следващата ви тренировка. 

Фаза 6: ПОВТОРНО ЗАПЪЛВАНЕ (Инсулиногенна матрица):

Инсулинът е хормонът с най-силно анаболно действие в тялото. RE-CON® доставя оптимална комбинация от инсулиногенни и инсулиноподобни вещества, които стимулират и ускоряват пренасянето на възстановителните агенти от кръвотока в мускулните клетки. Матрицата увеличава максимално поглъщането и усвояването на хранителни вещества от мускулните клетки за по-интензивен мускулен синтез и възстановяване.

Фаза 7: РЕГЕНЕРАЦИЯ (Muscle Detoxifier матрица):

RE-CON® е зареден догоре с големи дози ключови растителни екстракти и фитохимикали, засилващи възстановяването, регенерацията и мускулния растеж посредством прочистването от отпадъчни вещества и токсини на клетките и  неутрализирането на свободните радикали, за поддържане на високата скорост на метаболитните процеси и оптимално здраве на клетъчните мембрани и органели. 

Начин на прием: Смесете 1/2 или 1 мерителна лъжица (1 доза, 40 гр.) RECON със 170-340 мл. студена вода и изпийте разтвора непосредствено след тренировка. 

След тренировки с висока интензивност: Вземете 1 пълна доза веднага след края на упражненията.

След тренировки с умерена интензивност: Вземете 1/2 доза веднага след края на упражненията.

Забележка: Продуктът е предназначен само за здрави лица на възраст над 18 години. Да не се използва от бременни, кърмачки и хора, страдащи от или приемащи лекарства за лечението на високо или ниско кръвно налягане, сърдечна аритмия, инсулти, заболявания на сърцето, черния дроб, бъбреците или щитовидната жлеза, гърчове, психични разстройства, диабет, затруднено уриниране заради увеличена простата, както и при прием на MAO-инхибитори. Консултирайте се задължително със специалист преди употребата на продукта ако приемате лекарства по рецепта или други противопоказни медикаменти или добавки. Продуктът съдържа млечни продукти и соя. Произвежда се в предприятие обработващо мляко, яйца, соя, стриди и ракообразни, риба, дървесни ядки и фъстъци и може да съдържа следи от тях. Спрете незабавно употребата и се консултирайте с лекар при появата на негативни странични ефекти. Пазете далеч от деца!

Отзиви (0)

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив:

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: