МАРКИ
Продукти по азбучен ред

Cvetita Herbal TRIBULUS MAX течен екстракт 100 мл

Марка: Cvetita Herbal
Категория: Хормонални бустери  Здравословни  Билки 
Код на продукта: CH02
Наличност:В наличност

Описание

Tribulus Max е водно-спиртен екстракт от билката Tribulus Teresttris (Бабини Зъби). Продуктът е разработен по специална технология от висококачествена българска суровина, която е световно призната със своя уникален фитохимичен състав. Успешно съчетавайки екстракт, технология и професионализъм, нашият екип успява да разработи Tribulus Max и да постигне, само в една опаковка от 100ml., максимална концентрация на полезни вещества.

Как действа?

Tribulus Маx стимулира производството на два гонадотропни хормона: Лутеинизиращ (LH) и фоликулостимулиращ (FSH). Лутеинизиращият хормон е пряко отговорен за производството на тестостерон, като покачва неговите нива в рамките на физиологичните граници. От своя страна пък, фоликулостимулиращият хормон регулира узряването на сперматозиодите в тестисите.Клинични изследвания показват, че употребата на Tribulus  Max увеличава броя на сперматозоидите и тяхната подвижност.Затова екстрактът се препоръчва при някои форми на безплодие.

От друга страна по-високите нива на тестостерон означават:

-  По-висока потентност.

- По-голяма издръжливост.

- По-лесно натрупване на мускулна маса.

- По-малко количество мазнини.

- По-голяма увереност в своето ежедневие.

За съжаление след определена възраст, индивидуална за всеки организъм, (но най-често това започва след 30-та година) нивото на тестостерон започва постепенно да спада.

Това води след себе си редица неблагоприятни ефекти като:

- намалена потентност

- проблеми с простатата

- депресивни състояния

Tribulus  Max е един от начините те да бъдат преодолян!

Трибулус Макс За жени

Екстрактът Tribulus  Max действа целебно не само при мъжете, но и при жените .
Още от дълбока древност билката намира широко приложение в различни аспекти на женските неразположения.

- Има уникалното свойство да регулира хормоните.

- Спомага за облекчаването на менструалните болки.

- Повишава нивото на естрогена.

- Tribulus Max може да намери приложение и при някои форми на безплодие.

- По естествен начин регулира мастната обмяна, като по този начин възпрепятства складирането на излишни мазнини. А това е незаменим помощник в борбата с излишните килограми.

За спорта

Tribulus  Max се ползва от атлети за:

- покачване на мускулна маса

- увеличаване на силата и издръжливостта

- Tribulus  Max може да бъде 100% натурална алтернатива на анаболните стероиди.

Това е възможно благодарение на естественото влияние на Tribulus  Max върху нивата на тестостерона. Нарасналото ниво на тестостерон несъмнено води до повишаване на спортните резултати.

TRIBULUS MAX:

♦ Действието му е с натрупване.
♦ Ако след една седмица редовен прием се почувствате тонизирани, то след края на втория месец, със сигурност ще усетите приятното чувство на прилив на енергия.
♦ Няма странични ефекти при съвместната му употреба с алкохол.

Съдържание на продукта: 100 мл (33 дози)

Една доза се равнява на 3 мл (една капачка)

Начин на прием: 3 пъти на ден по 3 мл. (1 доза, 1 капачка) след хранене. Екстрактът може да се разтвори във вода или плодов сок. За максимални резултати се препоръчва приемът да продължи до 12 седмици (3 месеца). След период на почивка от 2 седмици, цикълът може да се повтори.

30+ След 30+ годишна възраст производството на тестостерон започва да намалява.Тук на помощ идва Трибулус Макс.Достатъчно е да се приема по два пъти на ден по 3 ml. (1 капачка) в период не по-голям от 12 часа. Продължителността на циклите може да са от по 2 месеца с почивка около 2 до 3 седмици.

40+ След навършването на 40+ през първия месец приемът може да се увеличи до 3 пъти дневно по 3 ml. (1 капачка). През втори и трети месец приемът се намалява до 2 пъти дневно по 3 ml. на 12 часа.

50+ След навършване на 50+ години ползата от прием на хранителна добавка Tрибулус Макс (Бабини Зъби) започва да става все по-необходим.Свойствата му са много подходящи за хората в тази възраст. Спомага за намаляването на холестерола в кръвта.Има антибактериално и диуретично действие.Добре е приемът през целия период от 12 седмици (3 месеца) да се приема по 3 пъти на ден по 3ml, с почивка до 2 седмици.

Отзиви (1)

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив:

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: