МАРКИ
Продукти по азбучен ред

MuscleMeds Amino Decanate 333 гр.

Марка: MuscleMeds
Категория: Аминокиселини 
Код на продукта: MM011
Наличност:В наличност

Описание

Съдържание на опаковката: 333 гр. (30 дози)

Революционната формула AMINO DECANATE на MuscleMeds променя изцяло виждането за аминокиселините в света на бодибилдинга. 3-годишната изследователска работа на екипа на MuscleMeds за научни разработки и продуктово развитие установи 19 аминокиселини, които са от критично значение за поддържане на високоинтензивни тренировки и провокирането на максимален анаболен и антикатаболен ефект. За да умножи ефекта от тези 19 аминокиселини с най-висока анаболна активност и ключово значение за увеличаването на мускулния синтез, MuscleMeds добави към тях ексклузивната си фармацевтична технология за доставка на активните съставки DecaDrive.

AMINO DECANATE е научно усъвършенствана формула за отприщването на максимален анаболен ефект и предотвратяването на ограничаващите темпото аминокиселинни дефицити и катаболизмът, които често се появяват при тежки и продължителни или високоинтензивни тренировки. Изследванията на MuscleMeds показаха, че освен верижно-разклонените аминокиселини (BCAAs) и глутаминът, които са основните фактори в мускулния растеж, ключова роля в него играят още 15 аминокиселини, известни като Критично ядро аминокиселини (CCAAs).

Ако сте лишени или разполагате с недостатъчно количество от някоя от тези CCAA мускулният синтез и растеж рязко спада, а производителността на мускулите ви спада драматично. Този феномен е известен като „ограничаващ скоростта аминокиселинен фактор”. Всяка доза AMINO DECANATE ви осигурява необходимите 19 аминокиселини за непрекъснатото протичане и стимулирането на цикъла на лимонената киселина, който е най-жизненоважния биохимичен цикъл за производството на енергия. Това от своя страна води до върхови стойности в мускулния синтез, максимална мускулна производителност и оптимално като време и качество възстановяване след тренировка.

За увеличаване на бионаличността и мощта на тази високоефективна анаболна амино-формула, AMINO DECANATE използва ексклузивната транспортна технология  DecaDrive с фармацевтичните съставки PEG (под формата на полиетилен гликол) и Деканоат (под формата на натриев капрат), които увеличават проникването и поглъщането на аминокиселините. PEG увеличава чревната абсорбция посредством повишаване на разтворимостта и разграждането на аминокиселините, като по този начин се увеличават междуклетъчните и вътреклетъчните канали за поглъщане. Деканатът също стимулира абсорбцията, увеличавайки междуклетъчната пропускливост чрез разширяване на междуклетъчните връзки (отвори) за по-голямо поглъщане на аминокиселините  и попадането им в кръвотока.

Какво ви осигурява MuscleMeds Amino Decanat?

  • Комплекс от пълния спектър аминокиселини, участващи в изграждането на мускулите, увеличаването на тяхната производителност и подпомагащи възстановяването
  • 5 гр. анаболни BCAA в съотношение 10:1:1
  • 5гр. фармацевтичен, висококачествен, чист глутамин
  • 500 мг. от т. нар. Критично ядро аминокиселини (CCAAs)

Начин на прием: Смесете 1 доза (1 мерителна лъжица, 12 гр.) с 250-300 мл. студена вода и разбъркайте. Вземайте 1-2 дози дневно – преди, по време или след тренировка, или по всяко време, когато организмът ви се нуждае от аминокиселини.

Отзиви (0)

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив:

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: