МАРКИ
Продукти по азбучен ред

Nutrex Research Lipo-6X 120 мултифазни капсули

Марка: Nutrex Research
Категория: Понижаване на теглото  ПРЕПОРЪЧАНИ 
Код на продукта: NUT020
Наличност:В наличност

Описание

Комплексен фет-бърнер от ново поколение с уникална течна мулти-фазна технология, избран за Фет-бърнер на 2009 г. в суплементната класация на Bodybuilding.com.

Мулти-фазната технология комбинира бързо разтворимата ликвид капсула с вътрешно капсулна технология за контролирано, удължено във времето освобождаване. 1-та фаза от усвояването на продукта е разтварянето на външната, течна капсула, с което се освобождават бързо действащите, потискащи апетита, изгарящи мазнините и увеличаващите енергията съставки. Вие усещате тяхното действие само броени минути след приемането на капсулата.

Във 2-та фаза става постепенното освобождаване на веществата във вътрешните микрокапсули. За разлика от стандартните фет-бърнери, където ефектът е бърз, но краткотраен, LIPO-6X продължава да работи за вас много по-дълго време.

Така LIPO-6X се превърна в първия фет-бърнер, осигуряващ едновременно експресно и многократно по-продължително във времето действие за ненадминати от конкурентите му резултати. В допълнение, иновативните капсули на LIPO-6X се усвояват напълно, тъй като са от изцяло натурален, растителен произход.

Защо LIPO-6X е толкова ефективен?

LIPO-6X е революционен продукт не само заради използваната мулти-фазна технология. Той е първата формула с изцяло фармацевтични, подобрени съставки, без растителни екстракти. Това го спасява от некачествените примеси, които често спъват работата на билковите продукти и често не се усвояват правилно от човешкото тяло. С лабораторно синтезираните си съставки със сходно, но по-силно и чисто действие, LIPO-6X ви гарантира по-равномерен и предвидим ефект от цикъла.

Какви са оръжията на LIPO-6X?

Синефрин хидрохлорид (20 мг.)

Синефринът активира бета-3 адренорецепторите и стимулира липолитичния и термогенния капацитет на тялото, увеличавайки нивата на норепинефрина. С приемането на синефрин преди тренировка, вие ще увеличите изгарянето на мазнини и усвояването им като чиста енергия по време на упражненията. Синефринът съхранява чистата мускулна маса, тъй като за производството на енергия отиват вашите мастни депа. Той има и силен ефект за потискането на апетита, което го прави идеалната добавка към хранителните режими с ограничен прием на калории.

Йохимбин хидрохлорид (3 мг.)

Йохимбинът е идеалният катализатор за термогенния ефект на LIPO-6X, тъй като участва в провокирането на липолизата, при която се изгарят резервите от мастна тъкан. Действието му се дължи на блокирането на алфа-2 рецепторите. Така се увеличава притока на кръв в адипозната тъкан и се предотвратява повторното й натрупване в същата област. Най-упоритите и трудно отстраняемите мастни депа при мъжете и жените са именно в областите с най-голяма концентрация на алфа-2 рецептори – корема и паласките при мъжете и седалищните части, бедрата и задната част на ръцете при дамите.

Синтетичен Acacia Rigidula-имитиращ комплекс (100 мг.)

Acacia Rigidula е рядко срещан вид акация, чийто листа съдържат уникална комбинация от активни алкалоиди, най-мощният и значим от които е фенилетиламинът. Той е изключително чиста форма на стимулант. Още по-важна обаче е способността му да повишава темповете на метаболитните процеси и да провокира мощен термогенен ефект посредством превръщането на мазнините в енергия. Acacia Rigidula безспорно е най-модерния и революционен комплекс в света на продуктите за понижаване на теглото, поради което LIPO-6X има собствен, синтетичен, Acacia Rigidula-имитиращ комплекс включващ:

Фенилетиламин хидрохлорид/N-метил-B-фенилетиламин

Тази синтетична комбинация наподобява ефекта от натуралния екстракт от Acacia Rigidula. Като ефективен и изключително чист стимулатор на централната нервна система и подобряващ настроението агент, фенилетиламинът ускорява метаболизма и оптимизира преработването на мастните запаси в енергия.

Тирамин хидрохлорид

Тираминът допълнително стимулира термогенезата, осигурявайки изгарянето на всички допълнителни калории. Също повишава производството на норепинефрин, увеличавайки интензивността на метаболитните процеси и регулирайки изразходването на получената енергия.

Хорденин

Хорденинът активизира и запасите на организма от норепинефрин, за форсиране на метаболизма и повишено изгаряне на мазнините.  

Кофеин анхидрид (200 мг.)

Кофеинът, който оптимизира контракциите на скелетната мускулатура има способността да увеличава силата и производителността на мускулите и да увеличава работния им обем. Позволявайки ви да тренирате по-здраво и по-дълго, кофеинът засилва метаболизма и топенето на мазнините. Той подобрява и бистротата на ума и менталната концентрация, регулирайки настроението така, че да поддържа оптималния ви фокус по време на цялата тренировка и ви гарантира по-малко умора в края й. Анхидридната форма на кофеина е най-чистата синтетична разновидност на кофеина с максимална мощ.

Синтетични 99% гугулстерони Z и E в съотношение 1:1 (20 мг.)

E- и Z-гугулстероните са биоактивни растителни стероиди, съдържащи се в билката гугул (Commiphora Mukul). Гугулстероните стимулират метаболизма посредством увеличаването на активността на всички хормони, отделяни от щитовидната жлеза, като имат особено голямо влияние върху трийодотиронина (T3). Регулират работата на щитовидната жлеза, стимулирайки секрецията й.  

LIPO-6X е за сериозните хардкор атлети, търсещи най-контрастния релеф на скелетната мускулатура, и трябва да се употребява внимателно поради екстремната си мощ е ефикасност.

Съдържание на продукта: 120 мултифазни капсули (60 дози)

Една доза се равнява на 2 мултифазни капсули

Начин на прием: За да установите индивидуалната си поносимост започнете с 2 мулти-фазни капсули на ден – една сутрин и една следобед, през първите 2 дни от цикъла. При възможност увеличавайте постепенно приема с по 1 мулти-фазна капсула през 2 дни, докато достигнете пределно допустимата доза от 4 мулти-фазни капсули дневно – 2 капсули сутрин и 2 капсули следобед. Не приемайте продукта по-малко от 6 часа преди сън. НИКОГА НЕ ПРЕВИШАВАЙТЕ ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДОЗА ОТ 4 КАПСУЛИ ДНЕВНО!

 За постигането на максимални резултати LIPO-6 Black не трябва да се приема с храна и трябва да се комбинира с подходящ хранителен режим и редовни тренировки. Оптималното време за прием е 30 минути преди хранене. Продуктът се приема на цикли, като пределното време за употреба е 8 седмици, след които следва поне 1 седмица почивка.

Забележки: Да не се използва от лица под 18-годишна възраст, бременни или кърмачки. Да не се приемат никакви други продукти, съдържащи синефрин, кофеин или стимулатори на щитовидната жлеза, включително кафе, чай, сода и други хранителни добавки или медикаменти, съдържащи фенилефрин, кофеин или стимуланти. Консултирайте се задължително със специалист, преди да използвате продукта, ако приемате MAO-инхибитори, антидепресанти, аспирин, нестероидни противовъзпалителни препарати, или такива, фенилефрин, ефедрин, псевдоефедрин, фенилетиламин или др. стимуланти, както и ако страдате от сърдечни, чернодробни, бъбречни или заболявания на щитовидната жлеза, психични разстройства, затруднено уриниране, диабет, високо кръвно налягане, сърдечна аритмия, мигрена, уголемена простата или глаукома. Спрете приема 2 седмици преди операция. Пазете далеч от деца!

 

Отзиви (0)

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив:

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: