МАРКИ
Продукти по азбучен ред

Scitec Nutrition BCAA 6400 375 таблетки

Марка: Scitec Nutrition
Категория: BCAA 
Код на продукта: SN046
Наличност:Няма в наличност

Описание

Съдържание на опаковката: 375 таблетки (75 дози)

Scitec Nutrition BCAA 6400 – пълен набор от необходимите за мускулния синтез незаменими верижно-разклонени аминокиселини (BCAA). Верижно-разклонените аминокиселини представляват 35% от незаменимите аминокиселини в мускулните протеини и 40% от предварително синтезираните аминокиселини, необходими за нормалното функциониране на човешкия организъм.

Те са незаменими, както в прекия – тъй като тялото ни не може да ги синтезира, така и в преносния смисъл, тъй като в стресови състояния, каквито са силовите тренировки или липсата на балансиран хранителен режим, те са първите, които се изразходват напълно от мускулите.  

Според последните научни изследвания, левцинът е една от най-важните аминокиселини, тъй като стимулира директно протеиновия синтез в скелетната мускулатура, а високите нива на левцин в организма са сигнал за започването на анаболна фаза. В допълнение, тази верижно-разклонена алфа-аминокиселина участва активно и във възстановителния процес, като защитава мускулната тъкан от разграждане, т. е. има ясно изразен антикатаболен ефект. Левцинът е от изключитлна полза дори при висок общ протеинов прием, или в комбинация с бързоразградими протеинови шейкове. Той може да се използва от мускулите и като допълнителен енергиен източник при интензивни тренировки.

Начин на прием: Вземайте от 1 до 3 дози (от 5 до 15 таблетки) дневно, преди и след тренировки и преди започването на катаболитна фаза, например преди сън.

Забележка: Продуктът се произвежда в предприятие, което обработва мляко, соя, яйчени протеини и фъстъци и може да съдържа следи от тях.

Отзиви (0)

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив:

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: