МАРКИ
Продукти по азбучен ред
Weider L-Carnitine 100 000 500 мл

Weider L-Carnitine 100 000 500 мл

Марка: Weider
Категория: Понижаване на теглото  Л-Карнитин 
Код на продукта: WE023
Наличност:В наличност

Описание

L-карнитинът е аминокиселина, която е ключова съставна част за осъществяването на процеса на метаболизиране (разграждане) на мазнините в човешкото тяло и използването им като енергиен източник. Нормалното транспортиране на дълговерижните мастни киселини до митохондриите, където се изгарят за енергия, е невъзможно без наличието на L-карнитин. При недостиг на L-карнитин, изгарянето на мазнините (термогенезата) в организма ни се нарушава. Течната форма на L-карнитина във Weider L-Carnitine 100 000 и ви зарежда с 1000 мг. от аминокиселината във всеки 10 мл. (1 доза)

По принцип, организмът ни може да да произвежда самостоятелно L-карнитин, но за целта е необходимо наличието на достатъчни количества незаменими аминокиселини, няколко витамина и желязо. При непълноценно хранене или проблеми с храносмилателната система, тези суровини и катализатори може да са неналични или недостатъчни, в резултат на което организмът ни започва да страда от недостиг и на L-карнитин. В този случай метаболизирането на мазнините и използването им за енергия може да намалее значително или да се блокира напълно. Ето защо е добре L-карнитинът да се приема като хранителна добавка, особено преди тренировка, за да се мобилизират мазнините и да се използват като гориво за работещите мускули.

Какво получавате с Weider L-Carnitine 100 000?

  • Засилва метаболизма на мазнините
  • Стимулиране на изгарянето на мазнините за енергия (термогенезата)
  • Ускорено изчистване на мазнините и отслабване
  • Бързо и лесно усвояема форма на карнитина
  • Повишаване на енергията и издръжливостта
  • Намаляване натрупванвето на млечна киселина, което отлага настъпването на умората, повишава мускулната производителност и ускорява възстановяването
  • Най-бързо дейсктващата и усвоявана течна форма на L-карнитин с концентрация 1000 мг. във всеки 10 мл.
  • Чист L-карнитин без захар и други въглехидрати

Съдържание на продукта: 500 мл (50 дози)

Една доза се равнява на 10 мл

Начин на прием: Пийте по една доза (10 мл.) преди тренировка, а в нетренировъчните дни – преди основното хранене за деня.

Забележка: Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.  Да се пази от директна слънчева светлина! Пазете от замръзване!

Отзиви (0)

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив:

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: