МАРКИ
Продукти по азбучен ред

Weider Maximum BCAA Syntho 240 капсули

Марка: Weider
Категория: BCAA  Други предтренировъчни  Матрици 
Код на продукта: WE014
Наличност:В наличност

Описание

Съдържание на опаковката: 240капсули (24 дози)

Weider Maximum BCAA Syntho  - Капсули с перфектната комбинация от свободна форма на верижно-разклонените аминокиселини (BCAA), ензим от групата на протеин тирозин киназата (PTK) и  Трикалиев цитрат, които изпълняват съответно ролята на основно вещество, катализатор и усилвател за постигането на максимално ускорен пренос на хранителни вещества в мускулите, форсиране на протеиновия синтез в мускулите и увеличаването на производителността и издръжливостта на мускулите за по-дълга и усилена тренировка.

Верижно-разклонените незаменими аминокиселини (BCAA) – L-левцин, L-изолевцин и L-валин са най-нужните на организма хранителни и градивни елементи преди и след усилените физически натоварвания. Освен допълнителната енергия за работата на мускулите, те дават сигнал за започването на интензивен синтез на протеини в мускулите, което води до тяхното нарастване и качественото увеличаване на силата и производителността. Взети преди тренировка, те спасяват мускулатурата от катаболитно разграждане и намаляват уврежданията на мускулните влакна при интензивни натоварвания. След тренировката BCAA се грижат за съкращаването до максимум на процеса на възстановяване и натрупването на повече мускулна маса.

Продуктът ви осигурява най-ефективното съотношение между 3-те аминокиселини с верижно разклонена верига от 2:1:1 на L-левцина (3000 мг.) спрямо L-изолевцина (1500 мг.) и L-валина (1500 мг.), с най-високо качество, без никакви примеси от меласа от захарно цвекло.

Във Weider Maximum BCAA Syntho присъства и ензимния катализатор на преносимостта протеин тирозин киназа (PTK) под формата на алгинова киселина. Тя пренася фосфатни групи от аденозин трифосфата в мускулните клетки и активира тирозина в тях. Посредством катализирането на редица биохимични пътечки се ускорява преноса на хранителни вещества, в случая основно кислород и азотен оксид към мускулите. Резултатът е увеличена издръжливост и работоспособност в комбинация с максимално напомпване.

Ще получите максимална полза от всяка допълнителна минута на интензивната ви тренировка благодарение на трикалиевия цитрат. Той понижава количествата на млечната киселина в мускулите и по този начин отлага настъпването на умората, намалява неприятните последствия от мускулната треска и ви позволява да тренирате по-дълго и интензивно.  - намаляването на млечна киселина означава по-дълга и по-усилена тренировка. Във формулата на Weider Maximum BCAA Syntho е включен и витамин В6 за увеличен протеинов синтез.

Какво получавате с Maximum BCAA Syntho?

  • Не съдържа меласа от захарно цвекло, само изцяло синтетични, свободни форми на BCAA
  • Високоефективно съотношение между левцина, изолевцина и валина от 2:1:1
  • Защита на мускулните влакна от катаболитно разграждане и подобрен транспорт на активните вещества през клетъчните мембрани до вътрешността на мускулните клетки.
  • Увеличено захранване на мускулите с кислород и азотен оксид посредством PTK
  • По-малко отпадна млечна киселина в мускулите за по-продължителни и интензивни тренировки и ускорено и качествено възстановяване с помощта на трикалиевия цитрат.
  • Подпомагане на протеиновия синтез с витамин B6

Начин на прием: Вземайте по 6 капсули 30 минути преди тренировка и 4 капсули след тренировка.

Отзиви (0)

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив:

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: